Einddelijk aangekomen - Reisverslag uit Puerto Williams, Chili van marijebellinga - WaarBenJij.nu Einddelijk aangekomen - Reisverslag uit Puerto Williams, Chili van marijebellinga - WaarBenJij.nu

Einddelijk aangekomen

Door: Marije

Blijf op de hoogte en volg

11 November 2006 | Chili, Puerto Williams

De laatste keer onderweg (voorlopig): Na vier dagen dan toch eindelijk op de plaats van bestemming aangekomen. Gisteren met de boot aangekomen in Puerto Navarino.
De boot tocht viel me alles mee. De wind was gaan liggen dus niks aan de hand. De dag ervoor waaide het namelijk nog hel erg hard. Als het hard waait is de boottocht minder fijn. Zoals de kerel van het verhuur bedrijf wist te vertellen ¨It¨is difficult, but not impossible¨ nou is dat geen opbeurende taal!!

Na de boot nog z´n 50 km over onverharde weg. De tocht met de auto hiernaartoe was echt geweldig. Het is echt mooi hier. Dus er komen binnenkort nog hele mooie foto´s.

Het gastgezin: De eerste kennismaking met het gastgezin zijn okay. Ik woon bij een echtpaar zonder kinderen. Wel woont hun neeft tijdelijk inhuis. Waarom? daar ben ik nog niet achter.
Het vrouwtje is echt heel klein. Ze komt zonder dollen net boven mijn navel uit. Zal van haar ook binnenkort een foto plaatsen. Voel me net een reus als ik met haar sta te praten.

Het huis: Het huis is niet heel groot. Er zijn twee slaapkamers, een woonkamer/keuken (inclusief Jan de Boefjee verantwoorde roomdivider), een badkamer en een rommelhok. De wc is echt een topper. De wc is bekleed met een bloemetjes motief. Het zelfde motiefje wat overigens aan de buitenkant van het douchgordijn is bevestigd.
Ik ga zo proberen wat fotos van het dorp, de straat, het huis en mijn kamer te plaatsten.

Na te hebben uitgepakt, heb ik de tour van het kantoor en het dorp gekregen van de mensen van Enviu. Na een half uurtje was alles wel gezien. Nee, het is echt allemaal niet groot hier. Savonds nog een verjaardag mee gepikt van Patty, een goede vriendin van iedereen hier. Helaas moest ik al vroeg afhanken omdat ik te moe was en dus weinig spraakzaam was.

Het verdere weekend heb ik nog geen concrete plannen. Beetje relaxen, aclimatiseren en misschien een nieuwe hobby zoeken??? Maandag 9:00 de eerste officiele vergadering, dus daarna zal ik toch echt langzaam aan de slag moeten.

Groetjes Marije

Post kun je sturen naar:

Marije Bellinga ENVIU
Costanera 249
Purto Williams
Antartica Chilea, XII Region
Chile

Vergeet de ENVIU er niet bij te plaatsen. De post wordt namelijk niet bezorgt. Deze wordt op het postkantoortje opgehaald.

PS:Ik ben nog steeds per nederlandse sms bekrijgbaar. Verder ben ik opzoek naar mogelijkheden om goedkoop te bellen. Dat horen jullie nog.

• 11 November 2006 - 18:21

Sander:

Hey Marije,

Dat ziet er allemaal alweer super mooi uit daar! Hoe is de temperatuur daar beneden nu?

groeten Sander

• 11 November 2006 - 21:58

Inge:

Tering marije, wat ontzettend gaaf allemaal. en dat helemaal in je uppie! Maar we wisten natuurlijk altijd al dat jij een stoere meid bent...;-)

Mijn afstudeeropdracht is ver saai vergeleken bij die van jou!

Voel je je al een beetje thuis? En zijn er nog meer studenten oid?

Ik hou je website in de gaten!

Dikke kus,
    Inge

• 12 November 2006 - 10:26

Caroline:

Coole foto's! Stoer kijkende Marije op de boot :)
    Is nummer 280 ook jou huis? Mooi dat je nu op het eiland bent! Ben benieuwd hoe de eerste vergadering gaat verlopen :)

• 12 November 2006 - 11:51

Marjan:

Wauw, ziet er mooi uit daar! Volgende keer een foto van dat bloemtjestoilet? ;-) Succes je eerste dag!
    Marjan

• 12 November 2006 - 15:49

Karlijn:

WOW! Wat een mooie omgeving! Zo vanuit je raam prachtige bergen met sneeuwtoppen en een mooi 'watertje'.. Afstuderen is zo gek nog niet... haha!
    Zet 'm op daar he!
    Goed om te lezen dat je goed bent aangekomen!
    x Karlijn

• 13 November 2006 - 13:51

Rosalie:

Ola Marije,
    Dat ziet er allemaal al leuk uit!
    Heel veel plezier en succes met alles!!

Groetjes uit Twente

• 13 November 2006 - 14:07

Jan-Hein:

He Marije,

Voelt zeker goed om weer terug in Chile te zijn. Foto's zijn zeker mooi. Succes met de opdracht.

Groeten Jan-Hein

• 13 November 2006 - 15:40

Justine:

Jeetje Marije! Echt ongelooflijk gaaf! Heel veel succes en ik ben benieuwd naar al je avonturen daar.

Kus Jus

• 14 November 2006 - 15:45

Marielle:

Toppie! Ziet er prima uit die natuur daar! Ook al wat leuke mensen leren kennen en de enige disco van het dorp al ontdekt? Hoe was je ontmoeting bij de burgemeester? Heeft hij je goedgekeurd als nieuwe dorpsbewoner? Haha.

Liefs Marielle

• 15 November 2006 - 16:11

Anne-Fleur:

Hee!
    Je ziet gewoon de sneeuw op de bergtopjes liggen, echt gaaf!
    Echt een schattig huisje.
    Hoe bevalt je eerste week daar?
    xx af

• 15 November 2006 - 18:44

Marieke:

Haha, de foto's zijn gaaf! Ik wil dat vrouwtje wel zien, hoop dat ze kleiner is dan ik! Hoe bevalt je eerste week?

XXX

Marieke

• 19 November 2006 - 15:54

Valérie:

Haai Marije! Goed om te horen dat je helemaal over bent...Hoe is je eerste week geweest? En hoe beviel BA? Mooie stad hè! Hoop dat je er in die paar daagjes een beetje een goede indruk van hebt kunnen krijgen. Ben inderdaad ook benieuwd naar de foto van de superstoere bloemetjes badkamer..wellicht volgende keer? Verder ziet alles er top uit! Succes met alles!

X, Val

ps. Is dat groene huisje op de foto jouw huis? Zo'n klein huisje en ZO'N schotel in de tuin?! ;)

• 29 November 2006 - 12:53

Branko:

Hé hallo Marije,

Ik dacht ik zal eens even kijken op je site. Wat cool daar zeg. Grappig dat door de huizen er nog enigszins kleur te zien is. Is het daar koud?
    Goed, ik ga weer verder lezen.

Groeten